Klant beoordelingen over Carshop Fortuin

Overzicht
positive100%(23 reviews)
Gemiddelde waardering: 9.8/10neutral0%(0 reviews)
Aantal reviews: 23negative0%(0 reviews)

Klik hier om een review achter te laten


Hoop
rating
Ik hoop dat ik net als jullie straks ook een goede review kan schrijven maar vooralsnog heb ik mijn pakketje dat ik afgelopen vrijdag besteld heb nog steeds niet binnen. Voor 14.00 de dag erna binnen.....het is inmiddels dinsdag. Grt Cor
C.H.F. v.2020-08-11
Top Service!
rating
Twee jaar geleden dig. radio en Gladen speakers laten inbouwen. Na een reparatie aan raammechanisme (door anderen) bleek er een 'rammeltje' in de speaker door resonantie. Vandaag snel & vakkundig verholpen door Rini. En ik hoefde ook nog eens niet te betalen?! Hulde & dank voor Top Service!
Maarten v.2020-07-17
Vertrouwd gevoel
rating
Bij Fortuin denken ze graag met je mee en zorgen ze voor een advies op maat, rekening houdend met kosten. De service gerichtheid en het klantcontact laten je met een meer dan goed en vertrouwd gevoel vertrekken. Ja kan daarna ook gerust terugkomen voor nazorg. Top service en een duidelijk onderscheid t.o.v. andere 'grotere' ketens!
Yuri J.2020-07-04
Meer dan verwacht
rating
Ik ben echt blij met de manier hoe ik ben geholpen. Heb dus een nieuwe radio gekocht en had alleen nog wat kabels en een inbouwpaneel nodig. Ze hebben zelfs aangeboden om het voor me te installeren. Geweldige service. Echt een voorbeeld voor andere winkels vind ik
Fen C.2020-05-01
Geweldige service
rating
Een up to date radio voor onze vw camperbus hadden we nodig. Er werd goed meegedacht en een goed en eerlijk advies gegeven. Radio kon dezelfde dag nog ingebouwd worden, super! Helaas bleek deze radio de accu leeg te trekken. Ze hebben voor ons meteen een nieuwe kabel aangelegd zodat de radio echt uit ging met uitzetten van de moter. Zonder kosten hebben ze dit gedaan en daarna ook nog de elektrische fiets op de drager getild! Betere service heb ik nog niet gezien. De liefde voor het vak straalt er vanaf, top. Heel veel dank! Britta
Britta t.2019-10-04
Top service
rating
Ik had een tijdje geleden een aantal benodigdheden gekocht voor de installatie van een radio in mijn auto, maar het was mij niet gelukt om hem zelf te installeren. Ben even langs de shop gereden in de veronderstelling dat ik een afspraak moest maken voor een installatie, maar er kwam direct iemand aan die de radio ter plaatse geïnstalleerd heeft. Helemaal top!
Max B.2019-08-13
Service
rating
Ik gebruik altijd de microvezel washand om mijn auto te wassen . Nou had ik hem per ongeluk laten leggen bij de wasplaats in Nootdorp. Ze hadden ze niet meer op voorraad daar en ik wist dat fortuin ze daar leverde. Ik belde fortuin en legde uit dat de wasplaats ze nu niet op voorraad had en ik niet zonder die washand me auto was. De medewerker van fortuin vroeg mijn adres en zei ik stuur direct een nieuwe op kosteloos. Wat een super service echt bedankt
Peter d.2019-07-04
Dankjewel
rating
Ja, een dankjewel voor mijn bestelde en geleverde spullen...Ga zo door.
Bert W.2019-06-03
Klant is Koning
rating
Had vanmiddag om twee uur een afspraak om een nieuwe autoradio (Pioneer MVH-X580DAB) in mijn suzuki swift te laten bouwen. Na drie kwartier zat ik al naast Rini voor tekst en uitleg. Prettig was dat hij de tijd nam voor al mijn vragen en liet me ook alles uit testen. Daarnaast top hoe alles is ingebouwd en weg gewerkt in het interieur. Een tevreden klant.
Gerard d.2019-04-24
Topbedrijf
rating
Op advies van mijn autogarage naar de mannen van Fortuin gegaan voor deskundig advies en zeer nette inbouw van een nieuw audiosysteem. Ten tijde van de inbouw was het door mij gekochte toestel in de aanbieding. Bij de afrekening werd ik hier op geattendeerd en de korting is probleemloos doorberekend. Zeer correct bedrijf. Peter V
Peter V.2018-11-14
Super service
rating
Onlangs moest ik voor mijn muziek en navigatiesysteem in mijn Mustang langs komen om een kleine aanpassing te laten doen. Ik had een afspraak gemaakt om 14:00 uur, door afgesloten A12 was ik uiteindelijk 15:45 uur bij Fortuin. Ondanks mijn verlate afspraak maakte ze direct tijd voor mij en werd het probleem verholpen. 18:30 uur was het probleem verholpen en kon ik huiswaarts. Mensen van Carshop Fortuin Top wat jullie hebben gedaan en de service die jullie geven.
Eric B.2018-05-10
Topinbouw Hertz / Vito
rating
Al sinds jaar en dag een topzaak, voor de installatie in mijn nieuwe Vito was ik op zoek naar een goede SQL installatie. Top advies ontvangen van Rini en uiteindelijk meer dan super netjes ingebouwd in de auto. Geluid is simpelweg waanzinnig en sluit perfect aan op mijn wensen. Inbouwwijze was erg belangrijk, het is immers een nieuwe auto, en ook dit zag er (wederom) super uit.
Ralph S.2018-03-30
AVIC-F88DAB
rating
Na een zeer goed advies van Rini, besloten de AVIC-F88DAB te kopen. Wat een heerlijke radio en wat een super geluid. Erg blij mee. De mannen van Carshop Fortuin nemen echt de tijd voor je en geen vraag is te gek voor hen. Super servies. Helemaal top gaste, ga zo door. Groet, een zeer tevreden klant.
Jan v.2018-03-05
Best Customer Service
rating
So far my best customer service experience in The Netherlands Thank you Rini
K l.2018-02-24
autoradio dab+ auto telefoon
rating
meer dan prima service, goed advies bij aankoop, snelle keurige! inbouw . bij vraag achteraf werd alle tijd genomen mij uitleg te geven . Groot compilment.
Frank v.2018-02-23
Inbouw digitale radio en speakers
rating
Top service! In mijn auto nu een nieuwe digitale autoradio (pioneer), en sinds kort ook nieuwe speakers (Gladen). Kon uitgebreid de tijdnemen voor proefluisteren/ kiezen; daarna alles superstrak ingebouwd door Rini. Veel dank!!!
Maarten v.2017-10-05
Geweldig
rating
4 maanden gelden is onze smart tv kapot gegaan deze laten maken door de beste reparateurs van den haag. De winkel met 12 weken garantie verlaten en echte pech na 17 weken precies het zelfde probleem garantie was verlopen maar radio fortyn heeft deze tv gehaald en kosteloos gemaakt echt grandioos heel erg bedankt hier voor jongens geniet er nog steeds van gr Wesley flothuis
Wesley F.2017-10-04
Radio navigatie inbouw
rating
Geholpen om een radio met navigatie en een speaker set uit te kiezen voor mijn auto. Ik werd perfect geholpen en ik kon alles beluisteren. Een aanrader!!
Andres E.2017-04-22
Navigatie hersteld
rating
Afgelopen week mijn Audi RNS-E navigatie laten repareren. De display deed het niet meer en nu weer perfect in orde. TOP SERVICE!!
Marko R.2017-04-22
Inbouw Multimedia Pioneer
rating
Vorige week een Pioneer DAB+ 2-din laten inbouwen. Goed advies, goede prijs, strakke inbouw en alles volgens afspraak ingebouwd. Top!!!
Ron H.2017-04-03
Toont 1 - 20 van de 0 items

Betalen zoals
u dat wilt

Vragen?
070 - 346 8088

Vóór 14:00 besteld
morgen in huis!