Klant beoordelingen over Carshop Fortuin

Overzicht
positive100%(13 reviews)
Gemiddelde waardering: 9.8/10neutral0%(0 reviews)
Aantal reviews: 13negative0%(0 reviews)

Klik hier om een review achter te laten


Super service
rating
Onlangs moest ik voor mijn muziek en navigatiesysteem in mijn Mustang langs komen om een kleine aanpassing te laten doen. Ik had een afspraak gemaakt om 14:00 uur, door afgesloten A12 was ik uiteindelijk 15:45 uur bij Fortuin. Ondanks mijn verlate afspraak maakte ze direct tijd voor mij en werd het probleem verholpen. 18:30 uur was het probleem verholpen en kon ik huiswaarts. Mensen van Carshop Fortuin Top wat jullie hebben gedaan en de service die jullie geven.
Eric B.2018-05-10
Topinbouw Hertz / Vito
rating
Al sinds jaar en dag een topzaak, voor de installatie in mijn nieuwe Vito was ik op zoek naar een goede SQL installatie. Top advies ontvangen van Rini en uiteindelijk meer dan super netjes ingebouwd in de auto. Geluid is simpelweg waanzinnig en sluit perfect aan op mijn wensen. Inbouwwijze was erg belangrijk, het is immers een nieuwe auto, en ook dit zag er (wederom) super uit.
Ralph S.2018-03-30
AVIC-F88DAB
rating
Na een zeer goed advies van Rini, besloten de AVIC-F88DAB te kopen. Wat een heerlijke radio en wat een super geluid. Erg blij mee. De mannen van Carshop Fortuin nemen echt de tijd voor je en geen vraag is te gek voor hen. Super servies. Helemaal top gaste, ga zo door. Groet, een zeer tevreden klant.
Jan v.2018-03-05
Best Customer Service
rating
So far my best customer service experience in The Netherlands Thank you Rini
K l.2018-02-24
autoradio dab+ auto telefoon
rating
meer dan prima service, goed advies bij aankoop, snelle keurige! inbouw . bij vraag achteraf werd alle tijd genomen mij uitleg te geven . Groot compilment.
Frank v.2018-02-23
Inbouw digitale radio en speakers
rating
Top service! In mijn auto nu een nieuwe digitale autoradio (pioneer), en sinds kort ook nieuwe speakers (Gladen). Kon uitgebreid de tijdnemen voor proefluisteren/ kiezen; daarna alles superstrak ingebouwd door Rini. Veel dank!!!
Maarten v.2017-10-05
Geweldig
rating
4 maanden gelden is onze smart tv kapot gegaan deze laten maken door de beste reparateurs van den haag. De winkel met 12 weken garantie verlaten en echte pech na 17 weken precies het zelfde probleem garantie was verlopen maar radio fortyn heeft deze tv gehaald en kosteloos gemaakt echt grandioos heel erg bedankt hier voor jongens geniet er nog steeds van gr Wesley flothuis
Wesley F.2017-10-04
Radio navigatie inbouw
rating
Geholpen om een radio met navigatie en een speaker set uit te kiezen voor mijn auto. Ik werd perfect geholpen en ik kon alles beluisteren. Een aanrader!!
Andres E.2017-04-22
Navigatie hersteld
rating
Afgelopen week mijn Audi RNS-E navigatie laten repareren. De display deed het niet meer en nu weer perfect in orde. TOP SERVICE!!
Marko R.2017-04-22
Inbouw Multimedia Pioneer
rating
Vorige week een Pioneer DAB+ 2-din laten inbouwen. Goed advies, goede prijs, strakke inbouw en alles volgens afspraak ingebouwd. Top!!!
Ron H.2017-04-03
Al jaren goede service
rating
Altijd tevreden
Dave O.2017-04-03
Fijn geholpen...en perfecte service
rating
Hier pas een radio gekocht, en ik ben keurig geholpen. Ik geef daarom 5 sterren * service * prijs * uitleg * klantvriendelijkheid * inbouw Ik ben er erg blij mee. Carshop fortuin ga zo door!!
Martina l.2017-03-29
Top
rating
Klantvriendelijk personeel, goede service en een nette winkel! Webshop werkt zeer goed en kreeg alles een dag na de bestelling thuis gestuurd
Alex B.2017-03-29

Betalen zoals
u dat wilt

Vragen?
070 - 346 8088

Vóór 14:00 besteld
morgen in huis!